Om Juridera

Juridera juristbyrå började som Funera Juridik. Funera är Sveriges första och största online-begravningsbyrå. När den Juridiska verksamheten växte, knoppades juristbyrån av under ett separat varumärke. Juridera är dock fortfarande en del av Funera AB.

Det som utmärker Juridera från andra juristbyråer är vårt fokus på fasta priser och den flexibla kundkontakten som främst sker via telefon, videosamtal eller mail.

Då vi inte har kontor i varje stad så kan vi istället hålla nere kostnaderna för er som klienter. Vi strävar efter att ha de bästa juristerna som bistår er men till de lägsta kostnaderna.

Vill man träffa oss personligen så kan man göra det på vårt kontor i Stockholm eller så kan vi göra hembesök mot en avgift.

Vi hjälper dig med juridiska frågor

 • Simon Ivarsson
  Jurist, jur.kand
 • Tia Mustonen
  Jurist, jur.mag
 • Claes Rainer
  Senior Jurist Jur.kand
 • Dennis Jillvert
  Grundare - Jurist

Vi tar ansvar för Jurideras tjänster

Håkan Ramsin

Ägare och grundare

Håkan var tidigare VD i Bonnier Group och har under de senaste åren jobbat åt Ratos som rådgivare samt suttit i styrelsen för olika bolag som till exempel Proffice, Academic Work och Bisnode. Håkan har studerat vid KTH och Stockholms Universitet samt forskat vid Cern inom matematik.

Magnus Kenneby

Ägare och grundare

Magnus Kenneby är civilingenjör och civilekonom från Lunds Universitet. Magnus har erfarenhet från McKinsey & CompanyAccess Partners och Deloitte. Magnus är och har varit delaktig i ett antal tidiga bolag, både som grundare och som affärsängel. Utöver sitt engagemang i Juridera och Funera, driver Magnus idag företagsgruppen Sequent samt är styrelseordförande i BioLamina AB och Mionix AB.