Testamente

Det är aldrig för tidigt att skriva ett testamente, men det kan bli för sent. Många saknar i dag testamente och riskerar därför vid ett dödsfall att efterlämnat arv inte går dit de vill att de ska hamna. Oavsett hur lite eller mycket tillgångar du har just nu kan det vara så att du vill att en del av ditt arv ska vara enskild egendom och ska gå till en viss person och inte följa arvsföljden.

Att skriva ett testamente är något som är viktigt för alla och det kan vara extra viktigt beroende på vilken typ av levnadsförhållande du har. Det finns många olika anledningar till att skriva ett testamente, den vanligaste anledningen till att skriva ett testamente är när en person vill att nära och kära som efterlämnas ska få det arv som personen har tänkt sig.

Ett testamente är viktigt för att det ska bli som du har tänkt dig och det är viktigt för att skapa en trygghet för de du lämnar efter dig. Ett testamente gör det också lättare för de efterlämnade att komma överens och ta hand om ditt arv. Därför rekommenderar vi att ta del av juridisk rådgivning när ett testamente ska skrivas.

Beställ testamente

Hjälp att överklaga ett testamente?

Våra jurister hjälper dig att klandra ett testamente. Kontakta oss för att få veta hur vi kan hjälpa dig.

Om du har några frågor eller funderingar når du oss via mail eller på 08 645 56 69.